JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Jungle Gym: a pérmium játszótér márka

A Jungle Gym Európa vezető prémium játszótéri berendezéseket tervez, gyárt, és forgalmaz, kiemelkedő biztonsági szabványokkal és fenntartható faanyagokkal. A vállalat alapítása óta folyamatos fejlesztésekkel és innovációval erősítette pozícióját, biztonságra, stabilitásra és környezetvédelemre fókuszálva. Az EN-71 európai biztonsági szabványoknak való megfelelés és a TÜV tanúsítványok garantálják a Jungle Gym játszótereinek magas minőségét és biztonságát.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Játszótéri kisokos

Játszótéri kisokos

2023. 05. 17. 14:20

Ebben a blogbejegyzésben összeírtunk pár hasznos kifejezést, ami segíthet megérteni a játszótereknél előforduló leírásokat. Így talán számodra is könnyebb lesz megtalálni a tökéletes kerti játszótornyot!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Orsolya Domokos
Mire figyelj, mielőtt játszóteret vásárolsz?

Tudod, hogy mire kell odafigyelni játszótorony vásárlás előtt? Faanyag, festés, ütéscsillapitás, rögzítés... és még sok mindennek utána kell járni, mielőtt játszótér rendelésbe kezdünk! Ha szeretnél minden fontos információt megtudni, olvasd el cikkünket!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Domokos Orsolya

Amikor abban a szerencsés helyzetben találjuk magunkat, hogy gyermekeinknek játszóteret építenénk a kertben, sokszor nem tudjuk, hogy a jobbnál jobb lehetőségek közül melyiket válasszuk. Az alábbiakban a döntés előtt állóknak szeretnénk néhány támpontot adni ahhoz, hogy a legmegfelelőbb játszóeszközt választhassák csemetéik számára.

Tovább olvasom
3 Komment | Létrehozta Kovács István

Karbantartási tanácsok

2019. 03. 01. 13:00

A tavasz megállíthatatlanul közeledik. Reggel madárdalra ébredünk, és az estéink is egyre hosszabbodnak. Gyerekeinket is egyre nehezebben tartjuk bent a házban, legszívesebben újra birtokba vennék a téli álmából éppen csak ébredő kertet és annak eszközeit. Azonban mielőtt újra kezdődne a játék, érdemes alapos felülvizsgálat alá venni játszótereinket, ezáltal jelentősen meghosszabbítva élettartamukat. Az alábbiakban lépésről lépésre végignézzük az elvégzendő feladatokat.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Kovács István