JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Szállítási és fizetési tájékoztató*

 

Szállítási díjak és feltételek

Webáruházunkban számos, egymástól nagyon eltérő méretű, súlyú terméket forgalmazunk a könyvektől a több száz kg-os játszótéri eszközökig. Annak érdekében, hogy a lehető legkedvezőbb szállítási díjakat és határidőket tudjuk Önnek biztosítani minden termékre, számos logisztikai szolgáltatóval működünk együtt.

A szállítási díjak és határidők a könyvet, ruhát, szórakoztató elektronikát forgalmazó áruházakhoz képest magasabbak (illetve hosszabbak) lehetnek bizonyos terjedelmes áruk esetében, amelyek a hagyományos futárszolgálatok szolgáltatási körén kívül esnek.

A termékek adatlapján láthat egy becsült költséget az alap szállítási díjról és szállítási határidőről.

 

 

Rendelését összeállítva a kosár oldalon az irányítószám megadása után a rendszer kiszámolja Önnek a pontos szállítási költséget**, számba véve az összes lehetséges megoldást. Ezek közül Ön kiválaszthatja azt, amelyik Önnek a legkedvezőbb.

 

 

Néhány megjegyzés:

- A személyes átvétel költsége minden esetben 0 Ft,

- Bizonyos termékekre nagy méretükből fakadóan a rendszer nem kalkulál szállítási díjat. Ilyen termékeknél csak a személyes átvétel opció választható. Ha azonban Ön nem tudja megoldani a termék elszállítását, akkor kollégáinktól kérhet egyedi fuvarozásra ajánlatot a rendelés leadása után.

-A szállítási díjak a behordás költségét nem foglalják magukba, a lepakolás a teherautó mellé történik.

Fizetési feltételek

Webáruházunkban a következő fizetési módok állnak az Ön rendelkezésére:

Fizetési mód

Üzleteinkben való átvétel esetén

Házhozszállítás esetén

Banki átutalás előre***

X

X

Bankkártyás fizetés előre

O

O

Készpénzes fizetés átvételkor (utánvét)****

X

X

Bankkártyás fizetés átvételkor

X

O/X (Csak GLS futárszolgálat választása esetén)

 

* A szerződési feltételeink minden részletre kiterjedő taglalását elolvashatja a weboldalunk láblécében található „Általános szerződési feltételek” linkre kattintva.

**Felhívjuk figyelmét, hogy társaságunk fenntartja a jogot, hogy amennyiben rendszerhibából, vagy elírásból fakadóan a webáruház Ön számára hibás szállítási költséget jelenít meg (akár túl magas, akár túl alacsony értéket), úgy a szállítási díj ajánlatunkat utólag Önnel egyeztetve módosítsuk (még az áru kiszállítását megelőzően).

***Ha ezt a fizetési módot választja, akkor az áru kiszállításának, illetve személyes átvétel esetén az áru átvételének a feltétele az, hogy annak ellenértéke a bankszámlánkra beérkezzen, és erről értesítést küldjünk Önnek. Ha az átutalást követő 2 munkanapon belül nem kap értesítést tőlünk, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunk felé.

**** A futárszolgálatok utánvétes fizetési mód esetén pénzkezelési díjat számolhatnak fel, aminek mértéke, különösen a nagy terjedelmű (raklapos) áruk esetében jelentős (több ezer Ft) is lehet. Erről a weboldalunk szintén ad tájékoztatást a szállítási költség számításánál.