JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Kerti játszótér - Jungle Gym Playhouse platform XL

173 900 Ft
(173 900 Ft /db)
Szállítás:
Csak személyes átvétel
Szükséges előleg:
30%

A Playhouse platform egy masszív torony, ami igény szerint kiegészíthető a Playhouse modullal. A mászóka hátsó részén egy létra, míg elején egy 2,9 m-es csúszda található, ezzel növelve  játék élményét. A Playhouse platform ára a csúszdát igen, de játszóházat nem tartalmazza, azt külön lehet megvásárolni. Amennyiben kiegészítjük a játszóházzal, úgy egy komplett, nagy teraszos tornyot kapunk. A kis házon rajztábla is található, amin a gyermekek kiélhetik kreativitásukat.

A festési árak csak a megjelölt 2 színkód választása esetén érvényesek ( XGT 7039, XGT 608). Egyéb szín választása esetén kérjen ajánlatot értékesítőinktől.

Elérhetőség: Nincs készleten


Leírás


A Playhouse platform egy masszív torony, ami igény szerint kiegészíthető a Playhouse modullal. A mászóka hátsó részén egy létra, míg elején egy 2,9 m-es csúszda található, ezzel növelve  játék élményét. A Playhouse platform ára a csúszdát igen, de játszóházat nem tartalmazza, azt külön lehet megvásárolni. Amennyiben kiegészítjük a játszóházzal, úgy egy komplett, nagy teraszos tornyot kapunk. A kis házon rajztábla is található, amin a gyermekek kiélhetik kreativitásukat. Részletes leírásért kérjük, görgessen lejjebb!

Jellemzők

Csomagméret 300 x 80 x 60 cm
Alapterület 440 x 275 x (305) cm
Alapanyag impregnált fenyő
Platform magassága 145 cm
Ajánlott korosztály 3 - 10 év
Tető anyaga fa
Szükséges festék mennyiség 3 liter
Csatlakoztatható modulok 1‐Swing, 2‐Swing, Climb Module, Bridge Module
Terhelhetőség 150 kg
Tartozék útmutató , faanyag (szálban) , Jungle Gym plakett , csavartakarók , csavarok , felfújható labda , fejvédőpárnák , létrafokok , kapaszkodók , földhorgonyok
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 5x100x100 cm
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek