JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Kerti játszótér - Jungle Gym Paradise 1 játszótornyok

904 750 Ft
(904 750 Ft /db)
Szállítási díj: Kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
Szállítási idő: 2 - 4 munkanap
Szükséges előleg:
30%

A Jungle Gym Paradise kombinációk óriási kalandokat tesznek lehetővé saját kertünkben! Ezzel a rengeteg féle játékkal a gyermekeknek órákig tartó szórakozást garantálhatunk. Akár hatalmas születésnapi bulikat szervezünk, akár egy nagyobb családi összejövetelt, ezzel az összetett játszótérrel biztos, hogy mindenki elégedett lesz!

EN71 Lakossági használatra

* Kötelezően kitöltendő mezők

904 750 Ft
db

Termék leírás


A Jungle Gym Paradise kombinációk óriási kalandokat tesznek lehetővé saját kertünkben! Ezzel a rengeteg féle játékkal a gyermekeknek órákig tartó szórakozást garantálhatunk. Akár hatalmas születésnapi bulikat szervezünk, akár egy nagyobb családi összejövetelt, ezzel az összetett játszótérrel biztos, hogy mindenki elégedett lesz!

A Jungle Gym Paradise 1 az alábbi tornyokból és modulokból áll:

Barn torony
Hut torony
Climb modul
Bridge Link
Swing modul
Bucket modul

Tic Tac Toe

  Mit tartalmaz az ár?

  Alapár

  Kerti játszótér - Jungle Gym Paradise 1 játszótornyok alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag hintaülőkét nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani.

  Méretre vágás

  A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

  Festés

  A faanyag csiszolása és két rétegben való lefestése Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Mindhárom fenti opció választása esetén rendelhető szolgáltatás)

  Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

  Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zőld árnyalata átüt a festésen

  Figyelmeztetések

  A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Kerti játszótér - Jungle Gym Paradise 1 játszótornyok legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

  Biztonságos használat

  A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

  A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

  Faanyag információ

  A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

  Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: itt található

  A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

  Jellemzők

  Alapterület 912 x 600 cm
  Terhelhetőség 300 kg
  Platform magassága 125 / 145 cm
  Csomagméret 300x80x70 cm
  Ajánlott korosztály 3 - 10 év
  Tető anyaga fa , ponyva
  Szükséges festék mennyiség 15 liter
  Szükséges homok mennyiség 315 kg
  Tartozék Jungle Gym Barn , Jungle Gym Hut , Jungle Gym Swing X'tra2 , Jungle Gym Climb X'tra , Jungle Gym Bridge link , Jungle Gym Bucket modul , Jungle Gym Tic Tac Toe
  Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 5x100x100 cm
  Kiszerelési egység db