JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Kerti játszótér - Jungle Gym Tower játszótorony

102 600 Ft
(102 600 Ft /db)
Szállítási díj: 18 600 Ft -tól (Irányítószám: 1107 Módosít!)
Szállítási idő: 2 - 3 hét
Szükséges előleg:
30%
Tornyok ihlette játszóvár. Mássz fel a torony platformjára a ferde létrán és máris fent vagy a tökéletes kilátóban! Vissza szeretnél jutni a talajszintre? Ehhez a csúszda gyors ereszkedést biztosít.
A festési árak csak a megjelölt 2 színkód választása esetén érvényesek (XGT 7039, XGT 608). Egyéb szín választása esetén kérjen ajánlatot értékesítőinktől.
Előrendelhető

A termék jelenleg fizikailag nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Ez esetben is, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

EN71 Lakossági használatra

* Kötelezően kitöltendő mezők

102 600 Ft
db

Leírás


Sorházi lakások, kis kertek tulajdonosainak ajánljuk. Ideális kis területekre is. 
A galéria alatt homokozó alakítható ki. 2,3 m hosszú hullámcsúszda csatlakoztatható hozzá. 
A termék nincs előfúrva!

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Kerti játszótér - Jungle Gym Tower játszótorony alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag hintaülőkét nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani.

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása és két rétegben való lefestése Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Mindhárom fenti opció választása esetén rendelhető szolgáltatás)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zőld árnyalata átüt a festésen

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Kerti játszótér - Jungle Gym Tower játszótorony legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: itt található

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Rendelhető Igen
Alapterület 283 x 84 x 210 cm
Terhelhetőség 3 x max. 50kg
Platform magassága 125 cm
Szélesség (cm) 84 cm
Magasság (cm) 220 cm
Csomagméret 240 x 80 x 40 cm
Ajánlott korosztály 3 - 10 év
Szükséges festék mennyiség 2 liter
Csatlakoztatható modulok Swing Frame 1 és 2, Climb modul, Bridge modul, Playhouse modul 125 cm, Balcony modul, Train modul, Bridge Link, Net Link
Szükséges homok mennyiség 75 kg
Tartozék útmutató , faanyag (szálban) , Jungle Gym plakett , csavartakarók , csavarok , felfúható labda , fejvédőpárnák , létrafokok , kapaszkodók , földhorgonyok , geitextília , macskaháló
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 4x100x100 cm
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek