JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Jungle Gym Teepee kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással

Mettől: 181 100 Ft

Meddig: 229 100 Ft

Beállított ár: 0 Ft

Szállítási díj: 20 000 Ft -tól
Szállítási idő: 1 - 2 hét
Szükséges előleg:
30%

Otthonos és tartós - igazi gyerek kuckó. 

A Jungle Teepee-ben a kicsik otthon érzik magukat. A nagy játék közben elbújhatnak vagy megpihenhetnek a mászófalon vagy ferde létrán keresztül elérhető játszótérben, vagy épp elkészíthetik kedvenc lakomájukat a piknikasztalnál.

 

Előrendelhető

A termék jelenleg fizikailag nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Ez esetben is, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

EN71 Lakossági használatra

Kerti játszótér - Jungle Gym Teepee játszótorony   +161 300 Ft

* Kötelezően kitöltendő mezők

Beállított ár: 0 Ft

Menny:

Termék leírás


Keress búvóhelyet a felső szinten, vagy piknikezz az asztalnál!

A Jungle Teepee torony rusztikus hangulatot kölcsönöz minden kertnek. A szórakozás biztosított - minden kellék rendelkezésre áll hozzá, úgy mint a homokozó, a csúszda, mely vízi csúszdává alakítható egy slag csatlakoztatásával, teleszkóp, mászófal, piknik asztal és sok más.
A fa mászótorony számos biztonsági megoldással rendelkezik, mint pl. a fejvédő
párnácskák, két részes csavartakarók és biztonsági kapaszkodók. 

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Jungle Gym Teepee kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a méretre vágott faanyagot (előfúrás nélkül) és a csúszdát (amennyiben a játszótorony tartozéka). Az egységcsomag hintaülőkét nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani.

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása ésegy vagy két rétegben való lefestése gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Rendelhető kiegészítő szolgáltatás.)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zöld árnyalata átüthet a festésen!

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Jungle Gym Teepee kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: itt található

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Rendelhető Igen
Alapterület 200 x 246 cm
Terhelhetőség 6 x max.50kg
Platform magassága 125 cm
Szélesség (cm) 200 cm
Magasság (cm) 280 cm
Ajánlott korosztály 3 - 6 év
Tető anyaga fa
Csatlakoztatható modulok Swing Frame 1-2, Climb Modul, Tűzoltó rúd
Tartozék útmutató , faanyag (szálban) , Jungle Gym plakett , csavartakarók , csavarok , fejvédőpárnák , létrafokok , kapaszkodók , földhorgonyok , geotextília , macskaháló , zászló , vasalatok, kormány, teleszkóp , piknik asztal
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 5x100x100 cm
Kiszerelési egység db