JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Jungle Gym Teepee kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással

Mettől: 181 100 Ft

Meddig: 251 100 Ft

Beállított ár: 0 Ft

Szállítás:
Csak személyes átvétel
Szükséges előleg:
30%

Otthonos és tartós - igazi gyerek kuckó. 

A Jungle Teepee-ben a kicsik otthon érzik magukat. A nagy játék közben elbújhatnak vagy megpihenhetnek a mászófalon vagy ferde létrán keresztül elérhető játszótérben, vagy épp elkészíthetik kedvenc lakomájukat a piknikasztalnál.

A festési árak csak a megjelölt 2 színkód választása esetén érvényesek (XGT 7039, XGT 608). Egyéb szín választása esetén kérjen ajánlatot értékesítőinktől.

Előrendelhető

A termék jelenleg fizikailag nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Ez esetben is, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

EN71 Lakossági használatra

Kerti játszótér - Jungle Gym Teepee játszótorony   +161 300 Ft

* Kötelezően kitöltendő mezők

Beállított ár: 0 Ft

Menny:

Termék leírás


Keress búvóhelyet a felső szinten, vagy piknikezz az asztalnál!

A Jungle Teepee torony rusztikus hangulatot kölcsönöz minden kertnek. A szórakozás biztosított - minden kellék rendelkezésre áll hozzá, úgy mint a homokozó, a csúszda, mely vízi csúszdává alakítható egy slag csatlakoztatásával, teleszkóp, mászófal, piknik asztal és sok más.
A fa mászótorony számos biztonsági megoldással rendelkezik, mint pl. a fejvédő
párnácskák, két részes csavartakarók és biztonsági kapaszkodók. 

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Kerti játszótér - Jungle Gym Teepee játszótorony alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag csúszdát nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani. A termék nincs előfúrva!

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása és két rétegben való lefestése Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Mindhárom fenti opció választása esetén rendelhető szolgáltatás)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zőld árnyalata átüt a festésen

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Kerti játszótér - Jungle Gym Teepee játszótorony legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: www.nadland.hu

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Rendelhető Igen
Alapterület 200 x 246 cm
Terhelhetőség 6 x max.50kg
Platform magassága 125 cm
Szélesség (cm) 200 cm
Magasság (cm) 280 cm
Ajánlott korosztály 3 - 6 év
Tető anyaga fa
Csatlakoztatható modulok Swing Frame 1-2, Climb Modul, Tűzoltó rúd
Tartozék útmutató , faanyag (szálban) , Jungle Gym plakett , csavartakarók , csavarok , fejvédőpárnák , létrafokok , kapaszkodók , földhorgonyok , geotextília , macskaháló , zászló , vasalatok, kormány, teleszkóp , piknik asztal
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 5x100x100 cm
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek