JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Jungle Gym Playhouse platform L kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással

Mettől: 154 800 Ft

Meddig: 277 800 Ft

Beállított ár: 0 Ft

Szállítás:
Csak személyes átvétel
Szükséges előleg:
30%

A Playhouse platform egy masszív torony, ami igény szerint kiegészíthető a playhouse modullal. A mászóka hátsó részén egy létra, míg elején egy 2,3 m-es csúszda található, ezzel növelve játék élményét. A Playhouse platform ára a csúszdát igen, de játszóházat nem tartalmazza, azt külön lehet megvásárolni. Amennyiben kiegészítjük a játszóházzal, úgy egy komplett, nagy teraszos tornyot kapunk. A kis házon rajztábla is található, amin a gyermekek kiélhetik kreativitásukat.

A festési árak csak a megjelölt 2 színkód választása esetén érvényesek ( XGT 7039, XGT 608). Egyéb szín választása esetén kérjen ajánlatot értékesítőinktől.

Előrendelhető

A termék jelenleg fizikailag nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Ez esetben is, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

EN71 Lakossági használatra

Kerti játszótér - Jungle Gym Playhouse platform L   135 000 Ft 142 200 Ft

* Kötelezően kitöltendő mezők

Beállított ár: 0 Ft

Menny:

Termék leírás


A Playhouse platform egy masszív torony, ami igény szerint kiegészíthető a playhouse modullal. A mászóka hátsó részén egy létra, míg elején egy 2,3 m-es csúszda található, ezzel növelve játék élményét. A Playhouse platform ára a csúszdát és a játszóházat nem tartalmazza, azokat külön lehet megvásárolni. Amennyiben kiegészítjük a játszóházzal, úgy egy komplett, nagy teraszos tornyot kapunk. A kis házon rajztábla is található, amin a gyermekek kiélhetik kreativitásukat. Részletes leírásért kérjük, görgessen lejjebb! 

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Jungle Gym Playhouse platform L kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag hintaülőkét nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani.

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása és két rétegben való lefestése Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Mindhárom fenti opció választása esetén rendelhető szolgáltatás)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zőld árnyalata átüt a festésen

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Jungle Gym Playhouse platform L kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: itt található

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Rendelhető Igen
Alapterület 345 x 215 x (290) cm
Terhelhetőség 150 kg
Platform magassága 125 cm
Csomagméret 240 x 80 x 40 cm
Ajánlott korosztály 3 - 10 év
Szükséges festék mennyiség 3 liter
Csatlakoztatható modulok 1‐Swing, 2‐Swing, Climb Module, Bridge Module
Tartozék útmutató , faanyag (szálban) , Jungle Gym plakett , csavartakarók , csavarok , felfújható labda , fejvédőpárnák , létrafokok , kapaszkodók , földhorgonyok
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 4x100x100 cm
Kiszerelési egység db