JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Jungle Gym Paradise 2 kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással

Mettől: 890 725 Ft

Meddig: 1 120 725 Ft

Beállított ár: 0 Ft

Szállítási díj: 20 000 Ft -tól
Szállítási idő: 1 - 2 hét
Szükséges előleg:
30%

A Jungle Gym Paradise kombinációk óriási kalandokat tesznek lehetővé saját kertünkben! Ezzel a rengeteg féle játékkal a gyermekeknek órákig tartó szórakozást garantálhatunk. Akár hatalmas születésnapi bulikat szervezünk, akár egy nagyobb családi összejövetelt, ezzel az összetett játszótérrel biztos, hogy mindenki elégedett lesz!

Előrendelhető

A termék jelenleg fizikailag nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Ez esetben is, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

EN71 Lakossági használatra

Kerti játszótér - Jungle Gym Palace játszótorony   +304 010 Ft
Kerti játszótér - Jungle Gym Climb modul X'tra   135 150 Ft 159 000 Ft
Kerti játszótér - Jungle Gym Lodge játszótorony   +190 010 Ft
Kerti játszótér - Jungle Gym Bridge Link   +98 420 Ft
Amőba - Jungle Gym Tic Tac Toe   +22 240 Ft
Felhúzható zsák - Jungle Gym Bucket   +16 895 Ft
Kerti játszótér - Jungle Gym Playhouse modul 145 cm   +124 000 Ft

* Kötelezően kitöltendő mezők

Beállított ár: 0 Ft

Menny:

Termék leírás


A Jungle Gym Paradise kombinációk óriási kalandokat tesznek lehetővé saját kertünkben! Ezzel a rengeteg féle játékkal a gyermekeknek órákig tartó szórakozást garantálhatunk. Akár hatalmas születésnapi bulikat szervezünk, akár egy nagyobb családi összejövetelt, ezzel az összetett játszótérrel biztos, hogy mindenki elégedett lesz!

A Jungle Gym Paradise 2 az alábbi tornyokból és modulokból áll:

Palace torony
Lodge torony
Climb modul
Bridge Link
Playhouse modul
Bucket modul

Tic Tac Toe

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Jungle Gym Paradise 2 kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag hintaülőkét nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani.

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása és egy vagy két rétegben való lefestése gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Rendelhető kiegészítő szolgáltatás.)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zöld árnyalata átüthet a festésen!

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Jungle Gym Paradise 2 kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: itt található

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Rendelhető Igen
Alapterület 595 x 645 cm
Terhelhetőség 300 kg
Platform magassága 125 / 145 cm
Csomagméret 2 raklap 300 x 80 x 70 cm
Ajánlott korosztály 3 - 10 év
Tető anyaga fa , ponyva
Szükséges festék mennyiség 18 liter
Szükséges homok mennyiség 360 kg
Tartozék Jungle Gym Palace , Jungle Gym Lodge , Jungle Gym Climb modul X'tra , Jungle Gym Playhouse modul , Jungle Gym Bridge link , Jungle Gym Bucket , Jungle Gym Tic Tac Toe
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 5x100x100 cm
Kiszerelési egység db