JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Jungle Gym Crazy Playhouse platform kerti játszótér ajándék vágással

Mettől: 216 000 Ft

Meddig: 339 000 Ft

Beállított ár: 0 Ft

Szállítás:
Csak személyes átvétel
Szükséges előleg:
30%

A Playhouse platform egy masszív , vidám torony, ami igény szerint kiegészíthető a Playhouse Crazy modullal. A mászóka hátsó részén egy létra, míg elején egy 2,9 m-es csúszda található, ezzel növelve a játék élményét. A torony aljában magasított homokozó és játszóasztal kapott helyet. A Playhouse platform ára a csúszdát és a  játszóházat nem tartalmazza, azt külön lehet megvásárolni. Amennyiben a tornyot kiegészítjük a játszóházzal, úgy egy komplett, teraszos tornyot kapunk. A kis házon rajztábla is található, amin a gyermekek kiélhetik kreativitásukat.

A festési árak csak a megjelölt 2 színkód választása esetén érvényesek ( XGT 7039, XGT 608). Egyéb szín választása esetén kérjen ajánlatot értékesítőinktől.

Előrendelhető

A termék jelenleg fizikailag nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Ez esetben is, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

EN71 Lakossági használatra

Kerti játszótér - Jungle Gym Crazy Playhouse platform   +216 000 Ft

* Kötelezően kitöltendő mezők

Beállított ár: 0 Ft

Menny:

Termék leírás


A Playhouse platform egy masszív , vidám torony, ami igény szerint kiegészíthető a Playhouse Crazy modullal.  A mászóka hátsó részén egy létra, míg elején egy 2,9 m-es csúszda található, ezzel növelve a játék élményét. A torony aljában magasított homokozó és játszóasztal kapott helyet. A Playhouse platform ára a csúszdát és a játszóházat nem tartalmazza, azt külön lehet megvásárolni. Amennyiben a tornyot kiegészítjük a játszóházzal, úgy egy komplett, teraszos tornyot kapunk. A kis házon rajztábla is található, amin a gyermekek kiélhetik kreativitásukat. Részletes leírásért kérjük, görgessen lejjebb!

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Jungle Gym Crazy Playhouse platform kerti játszótér ajándék vágással alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag hintaülőkét nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani.

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása és két rétegben való lefestése Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Mindhárom fenti opció választása esetén rendelhető szolgáltatás)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zőld árnyalata átüt a festésen

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Jungle Gym Crazy Playhouse platform kerti játszótér ajándék vágással legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: itt található

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Rendelhető Igen
Alapterület 480 x 175 x (330) cm
Terhelhetőség 150 kg
Platform magassága 145 cm
Csomagméret 300 x 80 x 50 cm
Ajánlott korosztály 3 - 10 év
Szükséges festék mennyiség 3 liter
Csatlakoztatható modulok 1‐Swing, 2‐Swing, Climb Module, Bridge Module
Tartozék útmutató , faanyag (szálban) , Jungle Gym plakett , csavartakarók , csavarok , felfújható labda , fejvédőpárnák , létrafokok , kapaszkodók , földhorgonyok
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 5x100x100 cm
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek