JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Kerti játszótér - Jungle Gym Cocoon játszótorony

112 800 Ft
(112 800 Ft /db)
Szállítási díj: 18 600 Ft -tól (Irányítószám: 1107 Módosít!)
Szállítási idő: 3 - 4 hét
Szükséges előleg:
30%

Tradicionális megjelenésével a Jungle Cocoon stílusossá tesz bármely kertet. A ferde létrán vagy mászófalon keresztül felmászhatnak a gyerekek a védett játszótérre, majd lecsúszhatnak a csúszdán.


A festési árak csak a megjelölt 2 színkód választása esetén érvényesek (XGT 7039, XGT 608). Egyéb szín választása esetén kérjen ajánlatot értékesítőinktől.

Előrendelhető

A termék jelenleg fizikailag nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Ez esetben is, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

EN71 Lakossági használatra

* Kötelezően kitöltendő mezők

112 800 Ft
db

Leírás


 

Vonulj vissza a a játszótoronyba a döntött létrán vagy a mászóköveken felmászva, mielőtt újra belevetnéd magad a játszásba a földön a csúszdán lecsúszva!

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Kerti játszótér - Jungle Gym Cocoon játszótorony alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag csúszdát nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani. A termék nincs előfúrva!

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása és két rétegben való lefestése Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Mindhárom fenti opció választása esetén rendelhető szolgáltatás)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zőld árnyalata átüt a festésen

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Kerti játszótér - Jungle Gym Cocoon játszótorony legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: www.nadland.hu

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Rendelhető Igen
Alapterület 90 x 310 cm
Terhelhetőség 4 x max. 50kg
Platform magassága 125 cm
Szélesség (cm) 90 cm
Magasság (cm) 259 cm
Ajánlott korosztály 3 - 6 év
Tető anyaga fa
Csatlakoztatható modulok Jungle Gym Swing Frame 1-2, Climb modul
Tartozék útmutató, fejvédő párna, kormánykerék, mászófal, mászókő, fatető, Jungle Gym zászló, távcső, integrált homokozó, 3 db fém létrafok, 2 db létratartó, 6 db fogantyú, csavarok, csavartakarók, földhorgonyok, fúrók
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 4x100x100 cm
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek
 1. Kerti játszótér - Jungle Gym Barn játszótorony Sale

  Normál ár: 351 600 Ft

  Special Price 298 900 Ft
 2. Kerti játszótér - Jungle Gym Cabin játszótorony Sale

  Normál ár: 193 990 Ft

  Special Price 163 900 Ft
 3. Kerti játszótér - Jungle Gym Casa játszótorony Sale

  Normál ár: 222 900 Ft

  Special Price 185 000 Ft
 4. Kerti játszótér - Jungle Gym Castle játszótorony Sale

  Normál ár: 188 000 Ft

  Special Price 159 000 Ft
 5. Kerti játszótér - Jungle Gym Cottage játszótorony Sale

  Normál ár: 188 600 Ft

  Special Price 179 000 Ft
 6. Kerti játszótér - Jungle Gym Cubby játszótorony Sale

  Normál ár: 237 700 Ft

  Special Price 199 000 Ft