JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Jungle Gym Club kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással

Mettől: 218 000 Ft

Meddig: 283 000 Ft

Beállított ár: 0 Ft

Szállítási díj: 20 000 Ft -tól
Szállítási idő: 1 - 2 hét
Szükséges előleg:
30%
Kisebb kertek ideális játszóvára.
Tökéletes találkozóhely gyerekeknek, ahol az álmok gyermekkori emlékekké változnak. Mássz fel a toronyba egy ferde létrán majd csússz le a csúszdán.
 
Előrendelhető

A termék jelenleg fizikailag nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Ez esetben is, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

EN71 Lakossági használatra

Kerti játszótér - Jungle Gym Club játszótorony   +198 200 Ft

* Kötelezően kitöltendő mezők

Beállított ár: 0 Ft

Menny:

Termék leírás


Alapterülete csak 150 x 300 cm. 2,3 m-es hullámcsúszda csatakoztatható hozzá, a galéria alatt homokozó alakítható ki.

A termék nincs előfúrva!

Részletesebb leírásért kérjük, görgessen lejjebb!

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Jungle Gym Club kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a méretre vágott faanyagot (előfúrás nélkül) és a csúszdát (amennyiben a játszótorony tartozéka). Az egységcsomag hintaülőkét nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani.

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása ésegy vagy két rétegben való lefestése gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Rendelhető kiegészítő szolgáltatás.)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zöld árnyalata átüthet a festésen!

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Jungle Gym Club kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: itt található

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Rendelhető Igen
Alapterület 288 x 151 x 300 cm
Terhelhetőség 5 x max. 50 kg
Platform magassága 125 cm
Szélesség (cm) 138 cm
Magasság (cm) 302 cm
Csomagméret 240 x 80 x 50 cm
Ajánlott korosztály 3 - 10 év
Tető anyaga fa
Szükséges festék mennyiség 3 liter
Csatlakoztatható modulok Swing Frame 1-2, Climb modul, Bridge modul, Playhouse modul125 cm, Balcony modul, Mini Market modul, Mini Picnic modul1 20 cm, Train modul, Bridge Link, Net Link
Szükséges homok mennyiség 135 kg
Tartozék útmutató , faanyag (szálban) , fejvédő párna , zászló , Jungle Gym plakett , vasalatok , csavartakarók , kapaszkodók , csavarok , földhorgonyok , létrafokok, ponyva, integrált homokozó, kormánykerék, teleszkóp
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 4x100x100 cm
Kiszerelési egység db