JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Jungle Gym Patio kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással

Mettől: 140 230 Ft

Meddig: 210 230 Ft

Beállított ár: 0 Ft

Szállítás:
Csak személyes átvétel
Szükséges előleg:
30%

Elegáns és minimalista

A torony természetes fa szerkezete életet visz kertbe.

A festési árak csak a megjelölt színkód választása esetén érvényesek (XGT 608). Egyéb szín választása esetén kérjen ajánlatot értékesítőinktől.

Előrendelhető

A termék jelenleg fizikailag nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Ez esetben is, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

EN71 Lakossági használatra

Kerti játszótér - Jungle Gym Patio játszótorony   +113 800 Ft
1 x JG ponyva ( Új tornyokhoz ) 136x74 cm   +6 630 Ft

* Kötelezően kitöltendő mezők

Beállított ár: 0 Ft

Menny:

Termék leírás


 A számos játszóeszköz, amit tartalmaz, lehetőségek
végtelen tárházát tartogatják a játékra. Ez az időtálló modell tartalmazza a vásárlók kedvenceit, a homokozót, a mászófalat, a kormánykereket, a
teleszkópot, a csúszdát, mely vízi csúszdává alakítható egy slag csatlakoztatásával.
A fa mászótorony számos biztonsági megoldással rendelkezik, mint pl. fejvédő
párnácskák, két részes csavartakarók és biztonsági kapaszkodók. 

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Kerti játszótér - Jungle Gym Patio játszótorony alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag csúszdát nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani. A termék nincs előfúrva!

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása és két rétegben való lefestése Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Mindhárom fenti opció választása esetén rendelhető szolgáltatás)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zőld árnyalata átüt a festésen

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Kerti játszótér - Jungle Gym Patio játszótorony legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: www.nadland.hu

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Rendelhető Igen
Alapterület 92 x 257 cm
Terhelhetőség 4 x 50 kg
Platform magassága 125 cm
Szélesség (cm) 92 cm
Magasság (cm) 263 cm
Ajánlott korosztály 3 - 10 év
Tető anyaga fa, ponyva
Csatlakoztatható modulok Swing Frame 1-2, Climb modul
Tartozék útmutató, kormánykerék, Mászófal, 4 db kapaszkodó, Tetőponyva, Jungle Gym zászló, Távcső, Integrált homokozó, betonhorgony, 4 db létrafok, csavar, csavartakarók, fejpárna, 6 db fogantyú, fúrók
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 4x100x100 cm
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek