JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Jungle Gym Train kerti játszótér modul ajándék vágással

Beállított ár: 0 Ft

Szállítási díj: 19 300 Ft -tól (Irányítószám: 1107 Módosít!)
Szállítási idő:

Házhoz szállítva: 1 - 2 hét

Szükséges előleg:
30%

Vonatra fel, indulhat a nagy kaland!

 

Rendelhető
EN71 Lakossági használatra

Kerti játszótér - Jungle Gym Train modul   +185 000 Ft (CSZ: 850_415_1)

* Kötelezően kitöltendő mezők

Beállított ár: 0 Ft

Menny:

Termék leírás


A legújabb Train modult a Jungle Gym tornyok bővítéséhez ajánljuk. A tornyokhoz építhető mozdonyalagúttal, kormánykerékkel, alatta elhelyezkedő utasfülkével, mászófallal, 6 gyorsvonatkerékkel a játszóházak még látványosabbak és szórakoztatóbbak, mint valaha. 

Szükséges faanyag:  léc: 14 db / deszka: 26 db.

Részletes leírásért kérjük, görgessen lejjebb!

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Jungle Gym Train kerti játszótér modul ajándék vágással alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a méretre vágott faanyagot (előfúrás nélkül) és a csúszdát (amennyiben a játszótorony tartozéka). Az egységcsomag hintaülőkét nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani.

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása ésegy vagy két rétegben való lefestése gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Rendelhető kiegészítő szolgáltatás.)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zöld árnyalata átüthet a festésen!

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Jungle Gym Train kerti játszótér modul ajándék vágással legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: itt található

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Súly (kg) 0
Rendelhető Igen
Alapterület 184 x 109 x 254 cm
Terhelhetőség 150 kg
Platform magassága 125 / 145 cm
Csomagméret 202 x 80 x 50 cm
Ajánlott korosztály 3 - 10 év
Szükséges festék mennyiség 3 liter
Milyen tornyokhoz csatlakoztatható? Jungle Gym Palace , Jungle Gym Barn , Jungle Gym Farm , Jungle Gym Mansion , Jungle Gym Fort , Jungle Gym Chalet , Jungle Gym Villa , Jungle Gym Lodge , Jungle Gym Cabin , Jungle Gym Shelter , Jungle Gym Cubby , Jungle Gym Cottage , Jungle Gym House , Jun
Tartozék Útmutató , faanyag (szálban) , csavarok , csavartakarók , Jungle Gym plakett , kormánykerék , vonatkerekek , kapaszkodók
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 4/5x100x100 cm
Kiszerelési egység db