JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Jungle Gym Rock kerti játszótér modul ajándék vágással

37 990 Ft

Beállított ár: 0 Ft

Szállítási díj: 4 500 Ft -tól
Szállítási idő: 1 - 2 hét
Szükséges előleg:
30%

Jungle Gym tornyokhoz illeszthető mászófal.

A festési árak csak a megjelölt 2 színkód választása esetén érvényesek ( XGT 7039, XGT 608). Egyéb szín választása esetén kérjen ajánlatot értékesítőinktől.

Előrendelhető

A termék jelenleg fizikailag nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Ez esetben is, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

EN71 Lakossági használatra

Kerti játszótér - Jungle Gym Rock modul   +37 990 Ft

* Kötelezően kitöltendő mezők

Beállított ár: 0 Ft

Menny:

Termék leírás


A Jungle Gym Rock modulban lévő mászófogásokkal igazi kihívást jelentő mászófalat építhetünk játszóterünkhöz.

A mászófal remek állóképesség-, mozgás- és képességfejlesztlő eszköz.

Szinte minden Jungle Gym toronyhoz illeszthető.


Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Jungle Gym Rock kerti játszótér modul ajándék vágással alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag hintaülőkét nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani.

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása és két rétegben való lefestése Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Mindhárom fenti opció választása esetén rendelhető szolgáltatás)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zőld árnyalata átüt a festésen

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Jungle Gym Rock kerti játszótér modul ajándék vágással legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: itt található

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Rendelhető Igen
Terhelhetőség 50 kg
Platform magassága 125 / 145 cm
Csomagméret 145 x 80 x 15 cm
Ajánlott korosztály 3 - 10 év
Szükséges festék mennyiség 1 liter
Milyen tornyokhoz csatlakoztatható? Bármelyik Jungle Gym toronyhoz
Tartozék Útmutató , faanyag (szálban) , mászókövek , csavarok , csavartakarók , Jungle Gym plakett
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 4/5x100x100 cm
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek