JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Jungle Gym Mini Picnic kerti játszótér modul 120 ajándék vágással

99 990 Ft

Beállított ár: 0 Ft

Szállítás:
Csak személyes átvétel
Szükséges előleg:
30%

Piknik, akár minden nap!

A festési árak csak a megjelölt 2 színkód választása esetén érvényesek (XGT 7039, XGT 608). Egyéb szín választása esetén kérjen ajánlatot értékesítőinktől.

Előrendelhető

A termék jelenleg fizikailag nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Ez esetben is, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

EN71 Lakossági használatra

Kerti játszótér - Jungle Gym Mini Picnic modul 120   +99 990 Ft

* Kötelezően kitöltendő mezők

Beállított ár: 0 Ft

Menny.:

Leírás


A kisebb és a közepes tornyokhoz ajánljuk ezt a vidám piknik asztalt, 2 paddal. Amennyiben a csemeték  játék közben megéheznek, itt könnyedén elkölthetik az uzsonnát. A napsütés ellen vidám árnyékoló védi a kis lurkókat. Az értékes kincseket a pad alatti tárolóban lehet elrejteni. A bútor alapanyaga magas nyomáson telített első osztályú borovi fenyő.

Részletes leírásért kérjük, görgessen lejjebb!

 

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Jungle Gym Mini Picnic kerti játszótér modul 120 ajándék vágással alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag hintaülőkét nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani.

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása és két rétegben való lefestése Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Mindhárom fenti opció választása esetén rendelhető szolgáltatás)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zőld árnyalata átüt a festésen

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Jungle Gym Mini Picnic kerti játszótér modul 120 ajándék vágással legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: itt található

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Rendelhető Igen
Alapterület 120 x 112 x 195 cm
Terhelhetőség 100 kg
Csomagméret 120 x 80 x 40 cm
Ajánlott korosztály 3 - 10 év
Tető anyaga ponyva
Szükséges festék mennyiség 2 liter
Milyen tornyokhoz csatlakoztatható? Jungle Gym Mansion , Jungle Gym Shelter , Jungle Gym Cottage , Jungle Gym House , Jungle Gym Hut , Jungle Gym Home , Jungle Gym Casa , Jungle Gym Club , Jungle Gym Castle
Tartozék Útmutató , faanyag (szálban) , Jungle Gym plakett , vasalatok , csavartakarók , csavarok
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 2x100x100 cm
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek