JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Jungle Gym Peak kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással

Beállított ár: 0 Ft

Szállítási díj: 21 400 Ft -tól (Irányítószám: 1107 Módosít!)
Szállítási idő:

Házhoz szállítva: 1 - 2 hét

Szükséges előleg:
30%

 

Nincs több sorban állás: míg a kicsi csúszdázik, a nagy hintázik!

 

Rendelhető

A termék jelenleg nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Kérjük, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

Hintaállvány - Jungle Gym Peak hintaállvány   +145 200 Ft (CSZ: 801_300)

* Kötelezően kitöltendő mezők

Beállított ár: 0 Ft

Menny:

Termék leírás


Otthoni használatra készült hintaállvány csúszdával és mászókával felszerelve.

Impregnált fenyőből készült. 150 kg teherbírás.

Részletes leírásért kérjük, görgessen lejjebb!

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Jungle Gym Peak kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a méretre vágott faanyagot (előfúrás nélkül) és a csúszdát (amennyiben a játszótorony tartozéka). Az egységcsomag hintaülőkét nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani.

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása ésegy vagy két rétegben való lefestése gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Rendelhető kiegészítő szolgáltatás.)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zöld árnyalata átüthet a festésen!

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Jungle Gym Peak kerti játszótér csúszdával és ajándék vágással legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: itt található

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Súly (kg) 0
Rendelhető Igen
Alapterület 364 x 240 x 221 cm
Terhelhetőség 150 kg
Platform magassága 125 cm
Csomagméret 240 x 80 x 30 cm
Ajánlott korosztály 3 - 10 év
Szükséges festék mennyiség 2 liter
Tartozék útmutató , faanyag (szálban) , Jungle Gym plakett , csavartakarók , csavarok , felfúható labda , fejvédőpárnák , létrafokok , kapaszkodók , földhorgonyok , 1 db hintaülőke , hintakötél , hintakampó , kötélzáróvégek , vasalatok
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 2x100x100 cm
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek