JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Kapaszkodó szett - Jungle Gym kék

2 700 Ft
(2 700 Ft /db)
Szállítási díj: 1 990 Ft -tól
Szállítási idő: 2 - 4 munkanap

A Jungle Gym műanyag kapaszkodó szettünk kreatív megoldást nyújt a gyerekeknek, hogy könnyedén és biztonságosan jussanak fel a játszóvárak és csúszdafeljárók tetejére. Kiváló minőségű anyaga és vidám színe még vonzóbbá teszi a feljutást a gyerekek számára.

Fröccsöntött polipropilénből készült műanyag kapaszkodó szett, mely biztosítja a gyermekek biztonságos fel- és lemászását a játszóvárak, csúszdaállványok különböző részein. Egyszerűen felszerelhető, kitűnő kiegészítő csúszdaálványokhoz

db

Termék leírás


Könnyed és biztonságos feljutás a játszóvárak és csúszdafeljárók tetejére

Ez a Jungle Gym Kapaszkodó szett egy innovatív és kreatív megoldást kínál a gyerekeknek, hogy könnyedén és biztonságosan feljussanak a játszóvárak és csúszdafeljárók tetejére. Kiváló minőségű anyagának köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik.

Vidámságot és játékosságot sugárzó színek

A Kapaszkodó szett tartalmazza az összes szükséges elemet a telepítéshez. A szett külüönüböző színekben érhető el, vidámságot és játékosságot sugároz, amely még vonzóbbá teszi a gyermekek számára a feljutást.

Ergonomikus és könnyen fogható kialakítás

A Kapaszkodók ergonomikus és könnyen fogható kialakítása ideális a gyermekek számára. Az enyhe domborúság és a csúszásmentes felület maximális tapadást és stabilitást biztosít, így a gyermekek magabiztosan tudnak kapaszkodni és feljutni a játszóvárak tetejére.

Kiváló minőségű és tartós műanyag anyag

A Jungle Gym kapaszkodó szett anyaga, a műanyag, kiváló minőségű és tartós. Ellenáll a különböző időjárási viszonyoknak, beleértve az UV-sugarakat, így kiválóan alkalmas kültéri használatra. Az anyag könnyen tisztítható és karbantartható, ami a szülők számára is kényelmet és könnyű kezelhetőséget jelent.

Egyszerű és gyors telepítés

A Kapaszkodó szett telepítése egyszerű és gyors. A mellékelt rögzítőelemek és csavarok segítségével könnyedén rögzíthető a játszóvár vagy csúszdafeljáró oldalára. A szett méretei és formája universálisan alkalmazhatóak a legtöbb játszótorony és csúszda esetében, így könnyen illeszkedik a meglévő szerkezetekhez.

Fröccsöntött polipropilénből készült műanyag kapaszkodó szett, mely biztosítja a gyermekek biztonságos fel- és lemászását a játszóvárak, csúszdaállványok különböző részein. Egyszerűen felszerelhető, kitűnő kiegészítő csúszdaálványokhoz. Felszerelését érdemes a faanyag lefestése utánra időzíteni, hogy a kapaszkodók alatt is megfelelő védelmet élvezzen a fa felülete.
A kapaszkodó szettet kifejezetten kültéri játékokhoz tervezték, így fokozottan ellenáll a napsugárzásnak és a szélsőséges időjárásnak. Kizárólag lakossági használatra alkalmas az MSZ-EN71 szabvány szerint minősítve.
A szett tartalma:
2 db kapaszkodó
4 db csavartakaró
4 db hatlapfejű csavar a felszereléshez
4 db alátét

Jellemzők

Súly (kg) 0.3
Rendelhető Igen
Hova ajánljuk Magánkertbe
Méret 32 x 7 cm
Alapanyag műanyag
Szin kék
Kiszerelési egység db