JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Jungle Gym hajókormány

6 100 Ft
(6 100 Ft /db)
Szállítási díj: 1 990 Ft -tól
Szállítási idő: 2 - 4 munkanap

Junlge Gym hajókormány - Irány a kalandok világa!

db

Termék leírás


Ideális kiegészítője a Jungle Gym játszóváraknak és tornyoknak. UV ellenálló, tartós műanyagból készült.

A Jungle Gym hajókormány egy fantasztikus játékeszköz a Jungle Gym tornyokhoz! Ez a kormánykerék lehetővé teszi, hogy a gyerekek a hajó kapitányaként érezzék magukat, amiközben felfedezik az új kalandokat a kertben vagy a játszótéren.

A Jungle Gym hajókormány minőségi műanyagból készült, amely hosszú élettartammal és tartóssággal rendelkezik. Az anyagoknak köszönhetően a kormánykerék könnyen tisztítható, valamint ellenáll az időjárási viszontagságoknak és az erős igénybevételnek.

A kormánykerék ötletes hajó kialakítással rendelkezik, amely a gyerekek fantáziáját megmozgatja, és lehetővé teszi számukra, hogy egy hajó kormányánál érezhessék magukat. A kormánykerék tele van részletekkel, amelyek növelik az élményt és a játékosságot.

Az összes Jungle Gym kiegészítő, köztük a hajókormány is könnyen felszerelhető a Jungle Gym játszótornyokra, és széles választékban áll rendelkezésre, így biztosan megtalálod a gyerekednek legmegfelelőbb stílust.

Összességében, ha keresel egy fantasztikus játékeszközt a gyerekednek, amely hosszú élettartammal rendelkezik, könnyen felszerelhető, és a gyerekek fantáziáját megmozgatja, akkor a Jungle Gym hajókormány szuper választás.

Jellemzők

Súly (kg) 0.8
Rendelhető Igen
Hova ajánljuk Magánkertbe
Méret 66 cm, 28 cm
Alapanyag műanyag
Szin zöld
Ajánlott korosztály 1 - 14 év
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek