JungleGym játszóterek óriási választéka!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Játszótéri kisokos

Játszótéri kisokos

2023. 05. 17. 14:20

Ebben a blogbejegyzésben összeírtunk pár hasznos kifejezést, ami segíthet megérteni a játszótereknél előforduló leírásokat. Így talán számodra is könnyebb lesz megtalálni a tökéletes kerti játszótornyot!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Orsolya Domokos
Mire figyelj, mielőtt játszóteret vásárolsz?

Tudod, hogy mire kell odafigyelni játszótorony vásárlás előtt? Faanyag, festés, ütéscsillapitás, rögzítés... és még sok mindennek utána kell járni, mielőtt játszótér rendelésbe kezdünk! Ha szeretnél minden fontos információt megtudni, olvasd el cikkünket!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Domokos Orsolya
Puzzle - Szuper kikapcsolódás mindenkinek!

Tudod honnan ered a puzzle? Van ötleted, hogy egyáltalán miért jó kirakózni, és kinek is való tulajdonképpen? 
Ebben a cikkben olvashatsz egy kis összeállítást arról, hogy miért is olyan nagyszerű játék a puzzle!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Orsolya Domokos

Amikor abban a szerencsés helyzetben találjuk magunkat, hogy gyermekeinknek játszóteret építenénk a kertben, sokszor nem tudjuk, hogy a jobbnál jobb lehetőségek közül melyiket válasszuk. Az alábbiakban a döntés előtt állóknak szeretnénk néhány támpontot adni ahhoz, hogy a legmegfelelőbb játszóeszközt választhassák csemetéik számára.

Tovább olvasom
3 Komment | Létrehozta Kovács István

Karbantartási tanácsok

2019. 03. 01. 13:00

A tavasz megállíthatatlanul közeledik. Reggel madárdalra ébredünk, és az estéink is egyre hosszabbodnak. Gyerekeinket is egyre nehezebben tartjuk bent a házban, legszívesebben újra birtokba vennék a téli álmából éppen csak ébredő kertet és annak eszközeit. Azonban mielőtt újra kezdődne a játék, érdemes alapos felülvizsgálat alá venni játszótereinket, ezáltal jelentősen meghosszabbítva élettartamukat. Az alábbiakban lépésről lépésre végignézzük az elvégzendő feladatokat.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Kovács István